DE SUSHI CHEF MILL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 186 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Sushi Chef Mill. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 19:36 5 stars as always!
7 jun 2024 om 8:07 Lekker zoals altijd. Op tijd! Precies op het tijdstip dat ik had aangegeven. Vriendelijke bezorger. Een sushi rol viel alleen helemaal uit elkaar maar het was alsnog lekker.
5 jun 2024 om 12:24 Sneller bezorgd dan verwacht, en erg lekker eten! Ik vroeg om duidelijk aan te geven welke sushi vega was, en dit hebben ze netjes gedaan. Heel tevreden!
1 jun 2024 om 19:50 Erg lekkere sushi! We zullen zeker nog vaker bestellen!
26 mei 2024 om 19:53 Lekkere sushi, aardige en tijdige bezorging!
11 mei 2024 om 19:46 Eten was heerlijk! Ze waren wel te vroeg, want we hadden een specifieke tijd opgegeven omdat we zelf nog onderweg waren, maar liever te vroeg dan te laat.
25 apr 2024 om 22:52 Echt mega lekker! Ze zouden er een uurtje over doen en binnen 30 min waren ze er al, fantastisch Pokebowl kip was echt heerlijk, ga er zeker weer bestellen!
22 apr 2024 om 7:40 Kwaliteit ver onder verwachting. Bezorging wel prima.
15 apr 2024 om 13:23 Lekker, vers, voldoende en op afgesproken tijd bezorgd
14 apr 2024 om 20:31 Binnen afgesproken tijd bezorgd. Goede kwaliteit!
14 apr 2024 om 7:06 Vegetarische Sushi was matig van kwaliteit. De hoeveelheid was niet royaal
12 apr 2024 om 19:37 The best!